Nederlanders maken zich grote zorgen over het internationale pandemieverdrag. Volgens Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) maken veel mensen zich hier ‘volkomen terecht enorm druk over’.

“Waarom? Omdat een dergelijk juridisch bindend internationaal verdrag de Wereldgezondheidsorganisatie in staat stelt bij een pandemie het gezondheidsbeleid in ons land aan te sturen. Als de Europese Unie namens de lidstaten een dergelijk verdrag ondertekent, kan de Wereldgezondheidsorganisatie, zodra er volgens diezelfde Wereldgezondheidsorganisatie sprake is van een pandemie, voor de bestrijding ervan juridisch bindende gezondheidsmaatregelen opleggen aan de Europese Unie, die de Europese Unie vervolgens via Europese verordeningen, die Nederland moet omzetten in eigen wetgeving, oplegt aan ons land,” zei Van Houwelingen woensdag in de Kamer.https://www.youtube.com/embed/M8eute8xrFk(Video verwijderd? Klik hier…)

Absurd!

“Vanzelfsprekend verliezen we daarmee tijdens een pandemie alle controle over ons gezondheidsbeleid. We stellen zo globalisten in staat bij een pandemie te dicteren wat we moeten doen via de Wereldgezondheidsorganisatie. Dezelfde Wereldgezondheidsorganisatie die 14 januari 2020 nog liet weten dat er geen bewijs was van infectie van mens op mens bij corona. Dezelfde Wereldgezondheidsorganisatie die verantwoordelijk is voor het grote coronabedrog door een virus met de mortaliteit van een griep te classificeren als een pandemie. En nu gaan we onderhandelingen starten die de Wereldgezondheidsorganisatie de macht geven om bij een pandemie te dicteren wat wij moeten doen. Absurd!” sprak Van Houwelingen.

Dreigende vaccinatieplicht van de WHO

Zijn partij wil absoluut geen juridisch bindend pandemieverdrag waarmee we ons uitleveren aan de Wereldgezondheidsorganisatie. “Daarom moeten we zo snel mogelijk de Wereldgezondheidsorganisatie verlaten.”

Een klein lichtpuntje: tijdens het debat diende Van Houwelingen een motie in tegen de dreigende vaccinatieplicht van de WHO. Die motie is aangenomen. “Nu ervoor zorgen dat de rest van het globalistische pandemieverdrag er ook niet komt,” schrijft het Kamerlid op social media.